Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες των αφυδατωμένων προϊόντων /
Κύριος συγγραφέας:
Κροκίδα, Μάγδα Κ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Άλλοι συγγραφείς:
Μαρούλης, Ζαχαρίας Β., 1957-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Επίδραση των συνθηκών ξήρανσης στις ιδιότητες των επανυδατωμένων προϊόντων /
ανά: Βασταρδής, Ιωάννης Γ
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες κονιοποιημένου μοντέλου φρούτου /
ανά: Χριστάνα, Ειρήνη
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στην σύσταση προϊόντων αλόης
ανά: Γιαννούκος, Κωνσταντίνος Ν., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ισόθερμες ρόφησης κονιοποιημένου μοντέλου φρούτου /
ανά: Θαλασσινού, Ειρήνη
Επίδραση των συνθηκών τηγανίσματος στις ιδιότητεσ τηγανισμένων προϊόντων /
ανά: Κοντούλης, Ευάγγελος
×
Φορτώνει......