Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επίδραση της μεταβολής της συγ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /
Κύριος συγγραφέας:
Μήλκας, Δημήτριος Ν
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Παραγωγή συστατικών υψηλής προστιθέμενης αξίας από τα απόβλητα της βιομηχανίας γιαουρτιού
ανά: Γαλάνη, Ισμήνη-Ειρήνη, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Αεριοχρωματαγραφική φασματομετρική ανάλυση ορισμένων συστατικών καπνού (TOBACCO) : ποικιλία φυτού καπνού τσεμπέλια Αγρινίου /
ανά: Πούλου, Σ. Ε
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /
ανά: Παπαναστασίου, Αθανάσιος
Μελέτη της επίδρασης θρεπτικών συστατικών και συνθηκών καλλιέργειας στη ζύμωση πεντοζών από το γενετικά τροποποιημένο στέλεχος FF11 του μύκητα Fusarium oxysporum
ανά: Χαραλαμπίδης, Άγγελος Λ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Παραγωγή σκόνης γάλακτος και διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε αφυδατωμένα προϊόντα της /
ανά: Αντωνόπουλος, Γιάννης Κ
×
Φορτώνει......