Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλ...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /

Κύριος συγγραφέας: Παπαναστασίου, Αθανάσιος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή
Φορτώνει......

Παρόμοια τεκμήρια

  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή τυριού /
    ανά: Ντίνου, Αικατερίνη Α
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή παγωτού /
    ανά: Ροπάκας, Βασίλειος Γ
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή παστεριωμένου γάλακτος /
    ανά: Μιχαλακέλλη, Ειρήνη Ε
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην αλευροβιομηχανία /
    ανά: Μαγγίνα, Ελένη
  • Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στη βιομηχανία κατάψυξης /
    ανά: Καπότη , Γεωργίτσα

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_3usis0qu1clrbmisf9cdajt2m3
Φορτώνει......