Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Butchering, processing and pre...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Butchering, processing and preservation of meat /
Κύριος συγγραφέας:
Ashbrook, Frank G
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Princeton, N.J :
D. Van Nostrad Company,
c1955
Θέματα:
Meat industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Meat preservation : preventing losses and assuring safety /
ανά: Cassens, Robert G
Έκδοση: (1994)
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
Information sources on the meat-processing industry /
Έκδοση: (1976)
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1957)
×
Φορτώνει......