Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Meat preservation :
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Meat preservation : preventing losses and assuring safety /
Κύριος συγγραφέας:
Cassens, Robert G
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Trumbull, CON. :
Food & Nutrition Press, Inc,
c1994
Θέματα:
Food industry and trade
Meat industry and trade
Meat
>
Preservation
Food
>
Preservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Butchering, processing and preservation of meat /
ανά: Ashbrook, Frank G
Έκδοση: (1955)
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1957)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1967)
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......