Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χημεία τροφίμων και ευφραντικώ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών /
Κύριος συγγραφέας:
Γαλανός, Σπυρίδων Δ
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Αθήναι :
Παπαζήση,
1948-1950
Έκδοση:
2η έκδ., επηυξημένη και συγχρονισμένη
Θέματα:
Food
>
Analysis
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων : γενικαί μέθοδοι αναλύσεως /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1958)
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Χημεία τροφίμων /
ανά: Belitz, Hans-Dieter.
Έκδοση: (2011)
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
ανά: Μπόσκου, Δ.
Έκδοση: (1986)
×
Φορτώνει......