Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Catering management/
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Catering management/
Κύριος συγγραφέας:
Scanlon, Nancy Loman
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
New York:
Wiley,
c2000
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Caterers and catering
>
Management
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Μάνατζμεντ
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cook-chill catering : technology and management /
ανά: Light, Nicholas D.
Έκδοση: (1990)
Μελέτη για την τοποθέτηση Fleet Management System στην εταιρεία Hellenic Catering Α.Ε.
ανά: Φωτόπουλος, Αντώνης, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
Principles of catering design /
ανά: Lawson, Fred R.
Έκδοση: (1973)
Fundamentals of food process engineering /
ανά: Toledo, Romeo
Έκδοση: (1991)
Συσκευασία τροφίμων /
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......