Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Cook-chill catering :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Cook-chill catering : technology and management /
Κύριος συγγραφέας:
Light, Nicholas D.
Άλλοι συγγραφείς:
Walker, Anne
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York : New York, NY :
Elsevier Applied Science Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Pub. Co.,
c1990
Θέματα:
Μαγειρική
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τροφοδότες και τροφοδοσία
Quantity cookery
Caterers and catering
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Catering management/
ανά: Scanlon, Nancy Loman
Έκδοση: (2000)
Principles of catering design /
ανά: Lawson, Fred R.
Έκδοση: (1973)
Foods : a scientific approach /
ανά: Charley, Helen.
Έκδοση: (1997)
Μελέτη για την τοποθέτηση Fleet Management System στην εταιρεία Hellenic Catering Α.Ε.
ανά: Φωτόπουλος, Αντώνης, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......