Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Muscle foods :
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Muscle foods : meat, poultry, and seafood technology /

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Chapman and Hall
Άλλοι συγγραφείς: Kinsman, Donald M., Kotula, Anthony W., Breidenstein, Burdette C., Kinsman, Donald Markham, 1923-, Kotula, Anthony, Breidenstein, Burdette, Kinsman, Donald
Μορφή: Βιβλίο
Έκδοση: New York, NY. : Chapman and Hall, c1994
Θέματα:
Meat
Poultry
Fish as food
Wildlife as food
Κρέας
ΚΡΕΑΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ
Ψάρια
Διαθέσιμο Online:Table of contents only
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • The microbiology of meat and poultry /
    Έκδοση: (1998)
  • Quality attributes and their measurement in meat, poultry and fish products /
    Έκδοση: (1994)
  • Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
    ανά: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
    Έκδοση: (2000)
  • HACCP in meat, poultry and fish processing /
    Έκδοση: (1995)
  • Frozen food technology /
    Έκδοση: (1993)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_bq5hqd5pabv1ml0k7b441jpk64