Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Frozen food technology /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Frozen food technology /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackie
Άλλοι συγγραφείς:
Mallett, C. P.
,
Mallett, C.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
c1993
Θέματα:
Frozen foods
ΚΑΤΑΨΥΞΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality in frozen food /
Έκδοση: (1997)
Managing frozen foods /
Έκδοση: (2000)
Handbook of frozen foods /
Έκδοση: (2004)
Freezing effects on food quality /
Έκδοση: (1996)
Chilled foods : a comprehensive guide /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......