Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Dictionary of food ingredients...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Dictionary of food ingredients /
Άλλοι συγγραφείς:
Igoe, Robert S.
,
Hui, Y. H.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
New York :
Chapman and Hall,
c1996
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Food
>
Composition
>
Dictionaries
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ingredient interactions : effects on food quality /
Έκδοση: (1995)
Low calorie foods and foods ingredients/
Έκδοση: (1993)
Biotechnology and food ingredients/
Έκδοση: (1991)
The master dictionary of food and wine /
Έκδοση: (1996)
Raw ingredient quality in processed foods : the influence of agricultural principles and practices /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......