Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Low calorie foods and foods in...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Low calorie foods and foods ingredients/
Άλλοι συγγραφείς:
Khan, Riaz, 1939-
,
Khan, Riaz
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York:
Blackie Academic & Professional,
1993
Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Θερμίδες
Τροφή χαμηλή σε θερμίδες
Δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες
Food
>
Composition
Low-fat foods
Low-calorie diet
Low - fat foods
Low - calorie diet
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Low-calorie foods hand book
Έκδοση: (1993)
Chemical and functional properties of food lipids/
Έκδοση: (2003)
Analytical chemistry of foods /
ανά: James, C. S.
Έκδοση: (1999)
Food authentication /
Έκδοση: (1996)
Food : the chemistry of its components /
ανά: Coultate, Tom P.
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......