Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Low calorie foods and foods in...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Low calorie foods and foods ingredients/

Άλλοι συγγραφείς: Khan, Riaz, 1939-, Khan, Riaz
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London New York: Blackie Academic & Professional, 1993
Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Τροφή > Θερμίδες
Τροφή χαμηλή σε θερμίδες
Δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες
Food > Composition
Low-fat foods
Low-calorie diet
Low - fat foods
Low - calorie diet
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Low-calorie foods hand book
    Έκδοση: (1993)
  • Chemical and functional properties of food lipids/
    Έκδοση: (2003)
  • Analytical chemistry of foods /
    ανά: James, C. S.
    Έκδοση: (1999)
  • Food authentication /
    Έκδοση: (1996)
  • Food : the chemistry of its components /
    ανά: Coultate, Tom P.
    Έκδοση: (1996)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_u00phl3um6dqjuvk8mi1ee47k1