Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food industries manual :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food industries manual : a technical and commercial compendium on the manufacture, preserving, packing and storage of all food products /
Άλλοι συγγραφείς:
Adam, W. B.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Leonard Hill,
1957
Έκδοση:
18th ed.
Θέματα:
Food industry and trade
>
Handbooks, Manuals, etc.
Food
>
Handbooks, Manuals, etc.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of food engineering practice/
Έκδοση: (1997)
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (1992)
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
International food safety handbook science, international regulation, and control /
Έκδοση: (1999)
Sanitation for the food-preservation industries /
Έκδοση: (1952)
×
Φορτώνει......