Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Sensory evaluation in quality...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Sensory evaluation in quality control /
Κύριος συγγραφέας:
Munoz, Alejandra M., 1957-
Άλλοι συγγραφείς:
Civille, Gail Vance
,
Carr, B. Thomas
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1992
Θέματα:
Quality control
Sensory evaluation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Έκδοση: (1992)
Guidelines for sensory analysis in food product developmet and quality control /
Έκδοση: (2000)
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation : terms, definitions, references, and examples /
Έκδοση: (1996)
Design and analysis of sensory optimization /
ανά: Gacula, Maximo C
Έκδοση: (1993)
×
Φορτώνει......