Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Foods of plant origin :
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Foods of plant origin : production, technology, and human nutrition /
Άλλοι συγγραφείς:
Salunkhe, D. K
,
Deshpande, S. S
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1991
Θέματα:
Food
Food industry and trade
Food crops
Food crops
>
Processing
Nutrition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food processing and nutrition /
ανά: Bender, Arnold E.
Έκδοση: (1978)
Nutritional and toxicological consequences of food processing /
Έκδοση: (1991)
The Technology of vitamins in food /
Έκδοση: (1993)
Food plant sanitation : design, maintenance, and good manufacturing practices /
ανά: Cramer, Michael M.
Έκδοση: (2006)
Agri-food quality : an interdisciplinary approach /
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......