Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The chemistry and technology o...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The chemistry and technology of food and food products /
Άλλοι συγγραφείς:
Jacobs, Moris B.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
Interscience Publishers,
1951
Έκδοση:
2nd ed., completely rev. and augmented
Θέματα:
Food
>
Biotechnology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fundamentals of food biotechnology /
ανά: Lee, B. H.,
Έκδοση: (1996)
Biotechnology and food ingredients/
Έκδοση: (1991)
Functional foods and biotechnology /
Έκδοση: (2007)
Food biotechnology : microorganisms /
Έκδοση: (1995)
Supercritical fluid processing of food and biomaterials /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......