Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Sensory analysis of foods
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Sensory analysis of foods
Άλλοι συγγραφείς:
Piggott, J. R. 1950-
,
Piggott, J. R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York: New York, NY, USA:
Elsevier Applied Science Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Pub,
1988.
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Sensory evaluation
Food
>
Sensory evaluation.
Τρόφιμα
>
Οργανοληπτική εκτίμηση
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
Multivariate data analysis in sensory and consumer science /
ανά: Dijksterhuis, Garmt B.
Έκδοση: (1997)
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1998)
Objective methods in food quality assessment /
Έκδοση: (1987)
Psychological basis of sensory evaluation /
Έκδοση: (1990)
×
Φορτώνει......