Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Freeze-drying for the food ind...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Freeze-drying for the food industries/
Κύριος συγγραφέας:
Dalgleish, J. McN.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Elsevier Applied Science
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York: New York, NY, USA:
Elsevier Applied Science Elsevier Science Pub. Co.,
1990
Θέματα:
Freeze-drying
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Freeze-drying /
ανά: Oetjen, Georg-Wilhelm
Έκδοση: (1999)
Freeze drying and advanced food technology /
Έκδοση: (1975)
Industrial drying of foods /
Έκδοση: (1997)
Thermomechanics of drying processes /
ανά: Kowalski, Stefan J
Έκδοση: (2003)
Drying technology in agriculture and food sciences/
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......