Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Microbiology of fermented food...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Microbiology of fermented foods
Άλλοι συγγραφείς:
Wood, Brian J. B.
,
Wood, Brian J. B
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Blackie Academic & Professional,
1998
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Fermented foods
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /
Έκδοση: (1997)
Fermentation and food safety /
Έκδοση: (2001)
Handbook of food and beverage fermentation technology/
Έκδοση: (2004)
The microbiology of safe food/
ανά: Forsythe, Steve J.
Έκδοση: (2000)
Basic food microbiology /
ανά: Banwart, George J.
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......