Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Processing foods :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Processing foods : quality optimization and process assessment /
Άλλοι συγγραφείς:
Oliveira, Fernanda A. R.
,
Oliveira, Jorge C.
,
Oliveira, Fernanda A. R
,
Oliveira, Jorge C
,
Oliveira, Fernanda A.R.
,
Hendrickx, Marc E.
,
Korr, Deitrich
,
Gorris, Leon G.M.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton, Fla. :
CRC Press,
c1999
Θέματα:
Food industry and trade
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Εμπόριο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
FOOD INDUSTRY
FOOD PROCESSING
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Principles of food processing /
ανά: Heldman, Dennis R
Έκδοση: (1997)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Food science
ανά: Potter, Norman N.
Έκδοση: (1995)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
Food processing technology : principles and practice /
ανά: Fellows, P. 1953-
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......