Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Processing foods :
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Processing foods : quality optimization and process assessment /

Άλλοι συγγραφείς: Oliveira, Fernanda A. R., Oliveira, Jorge C., Oliveira, Fernanda A. R, Oliveira, Jorge C, Oliveira, Fernanda A.R., Hendrickx, Marc E., Korr, Deitrich, Gorris, Leon G.M.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c1999
Θέματα:
Food industry and trade
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Εμπόριο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
FOOD INDUSTRY
FOOD PROCESSING
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Principles of food processing /
    ανά: Heldman, Dennis R
    Έκδοση: (1997)
  • Food process engineering : theory and laboratory experiments /
    ανά: Sharma, S. K. 1945-
    Έκδοση: (2000)
  • Food science
    ανά: Potter, Norman N.
    Έκδοση: (1995)
  • Introduction to food engineering /
    ανά: Singh, R. Paul
    Έκδοση: (2001)
  • Food processing technology : principles and practice /
    ανά: Fellows, P. 1953-
    Έκδοση: (1996)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_nfd2dssif5o19t4sgpqh3iuo32