Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Microbiological control for fo...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Microbiological control for foods and agricultural products/

Άλλοι συγγραφείς: Bourgeis, C.M., Leveau, J.-Y., Davids, Stephen, Fung, Daniel Y. C., Bourgeois, C. M., Davis, Steven J., Fung, Daniel Y.C., Fung, Daniel Y., Leveau, J. Y.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: USA: VCH, c1995
Σειρά:An Analysis and control methods for foods and agricultural products reference
Θέματα:
Food adultation and inspection
Food > Analysis
Τροφή > Ελεγχος
Χημεία τροφίμων
Food adulteration and inspection
Food > Microbiology
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food authentication /
    Έκδοση: (1996)
  • Rapid analysis techniques in food microbiology /
    Έκδοση: (1994)
  • Laboratory inspection of canned and bottled foods /
    ανά: Dickinson, Denis
    Έκδοση: (1955)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (1995)
  • Food hygiene, microbiology and HACCP/
    ανά: Forsythe, S. J.
    Έκδοση: (1998)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_nt5kfdevit0kuk4dcu4bj0h7g3