Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food biochemistry and food pro...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food biochemistry and food processing /

Άλλοι συγγραφείς: Hui, Y. H., Nip, Wai-Kit, Nio, Wai-Kit
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Ames, Iowa : Blackwell Pub. Professional, 2006.
Έκδοση:1st ed.
Θέματα:
Food industry and trade > Research.
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο > 'Ερευνα
Food industry and trade > Research
ΤΡΟΦΙΜΑ > ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ > ΕΡΕΥΝΑ
FOOD INDUSTRY AND TRADE > RESEARCH
Biochemistry
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Introduction to food process engineering /
    ανά: Smith, P. G.
    Έκδοση: (2003)
  • Food process engineering : theory and laboratory experiments /
    ανά: Sharma, S. K. 1945-
    Έκδοση: (2000)
  • Introduction to food engineering /
    ανά: Singh, R. Paul
    Έκδοση: (2001)
  • Principles of food processing /
    ανά: Heldman, Dennis R
    Έκδοση: (1997)
  • Handbook of fruits and fruit processing /
    Έκδοση: (2006)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_ernvhdhncq9jr602tg36ec9a01