Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food biochemistry and food pro...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food biochemistry and food processing /
Άλλοι συγγραφείς:
Hui, Y. H.
,
Nip, Wai-Kit
,
Nio, Wai-Kit
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Ames, Iowa :
Blackwell Pub. Professional,
2006.
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Food industry and trade
>
Research.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
'Ερευνα
Food industry and trade
>
Research
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΕΡΕΥΝΑ
FOOD INDUSTRY AND TRADE
>
RESEARCH
Biochemistry
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
Principles of food processing /
ανά: Heldman, Dennis R
Έκδοση: (1997)
Handbook of fruits and fruit processing /
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......