Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/
Κύριος συγγραφέας:
Ρόδης, Παναγιώτης
Συλλογικό Έργο:
Σταμούλης
,
Σταμούλης Αθανάσιος Δ.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα:
Σταμούλης,
c1995
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Food
>
Preservation
Τρόφιμα
>
Συσκευασία
Food
>
Packaging
Πρόσθετα τροφίμων
Food additives
Food conservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Συσκευασία τροφίμων /
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (2004)
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Έκδοση: (1996)
Χημεία τροφίμων /
ανά: Belitz, Hans-Dieter.
Έκδοση: (2011)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......