Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Experimental methods in food e...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Experimental methods in food engineering /
Κύριος συγγραφέας:
Rizvi, S. S. H., 1948-
Άλλοι συγγραφείς:
Mittal, G. S.
,
Mittal, G. S.,
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York, N.Y. :
Van Nostrand Reinhold,
c1992.
Θέματα:
Food
>
Experiments.
Food
>
Laboratory manuals.
Τρόφιμα
>
Πειράματα
Τρόφιμα
>
Εργαστηριακά εγχειρίδια
Food
>
Experiments
Food
>
Laboratory manuals
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Experimental methods for engineers /
ανά: Holman, J. P.
Έκδοση: (1994)
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (2007)
Food engineering laboratory manual /
ανά: Barbosa-Canovas, Gustavo V.
Έκδοση: (1997)
Rheological methods in food process engineering /
ανά: Steffe, James Freeman.
Έκδοση: (1996)
Experimental methods : an introduction to the analysis and presentation of data /
ανά: Kirkup, Les
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......