Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Interactions of food component...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Interactions of food components /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
National College of Food Technology Dept. of Food Technology
Άλλοι συγγραφείς:
Birch, G. G.
,
Lindley, M. G.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York : New York, NY, USA :
Elsevier Applied Science Publishers ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Pub. Co. ,
c1986 .
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food industry and trade
Food
>
Composition
Biological chemistry
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ingredient interactions : effects on food quality /
Έκδοση: (1995)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
Food safety and toxicity /
Έκδοση: (1997)
International food safety handbook science, international regulation, and control /
Έκδοση: (1999)
Food chemical risk analysis/
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......