Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Physico-chemical aspects of fo...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Physico-chemical aspects of food processing /
Άλλοι συγγραφείς:
Beckett, S. T.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
c1995 .
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food
>
Composition
Food industry and trade
Food analysis
Food composition
Χημεία τροφίμων
Μονάδες επεξεργασίας τροφίμων
Food processing plants
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
New physico-chemical techniques for the characterization of complex food systems
Έκδοση: (1995)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie
Έκδοση: (1998)
Food : the chemistry of its components /
ανά: Coultate, Tom P.
Έκδοση: (1996)
Food properties handbook /
ανά: Rahman, Shafiur
Έκδοση: (1995)
Processing foods : quality optimization and process assessment /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......