Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Flavor of meat and meat produc...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Flavor of meat and meat products /
Άλλοι συγγραφείς:
Shahidi, Fereidoon 1951-
,
Shahidi, Fereidoon
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
1994 .
Θέματα:
Meat
Precooked meat
>
Flavor and odor
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
The meat we eat /
ανά: Ziegler, Percival Thomas
Έκδοση: (1953)
Meat and meat products : technology, chemistry and microbiology /
ανά: Varnam, Alan H.
Έκδοση: (1995)
Bioprocess production of flavor, fragrance, and color ingredients /
Έκδοση: (1994)
Meat preservation : preventing losses and assuring safety /
ανά: Cassens, Robert G
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......