Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Rapid analysis techniques in f...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Rapid analysis techniques in food microbiology /
Άλλοι συγγραφείς:
Patel, P. D.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
1994 .
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food Analysis
>
methods
Food
>
Microbiology
Food Microbiology
>
methods
Τροφή
>
Μικροβιολογία
Χημεία τροφίμων
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Microbiological control for foods and agricultural products/
Έκδοση: (1995)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M.
Έκδοση: (1992)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
Food microbiological analysis new technologies /
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......