Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
New and developing sources of...
Πίνακας περιεχομένων
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
New and developing sources of food proteins/
Άλλοι συγγραφείς:
Hudson, B. J. F.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Chapman and Hall,
1994
Θέματα:
Τροφή
Πρωτεί?νες
Food
Proteins
Food
>
Protein content
Food industry and trade
>
Technological innovations
Proteins in human nutrition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Protein structure-function relationships in foods /
Έκδοση: (1994)
Biochemistry of food proteins /
Έκδοση: (1992)
Structure-function properties of food proteins
ανά: Phillips, Lance G.
Έκδοση: (1994)
Protein functionality in food systems /
Έκδοση: (1994)
New protein foods /
Έκδοση: (1974)
×
Φορτώνει......