Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Guidelines for sensory analysi...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Άλλοι συγγραφείς:
Lyon, David H, 1956-
,
Lyon, David H.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York:
Chapman & Hall,
1992
Έκδοση:
1st ed
Θέματα:
Food industry and trade
>
Quality control
Food
>
Sensory evaluation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Guidelines for sensory analysis in food product developmet and quality control /
Έκδοση: (2000)
Sensory evaluation in quality control /
ανά: Munoz, Alejandra M., 1957-
Έκδοση: (1992)
Statistical quality control for the food industry.
ανά: Hubbard, Merton R.
Έκδοση: (1996)
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Objective methods in food quality assessment /
Έκδοση: (1987)
×
Φορτώνει......