Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Quality in frozen food /
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Quality in frozen food /
Άλλοι συγγραφείς:
Erickson, Marilyn C.
,
Hung, Yen-Con.
,
Hung, Yen-Con
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman & Hall ,
c1997 .
Θέματα:
Frozen foods
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Freezing effects on food quality /
Έκδοση: (1996)
Chilled foods : a comprehensive guide /
Έκδοση: (1992)
Managing frozen foods /
Έκδοση: (2000)
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Statistical quality control for the food industry.
ανά: Hubbard, Merton R.
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......