Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Biochemistry of foods /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Biochemistry of foods /
Κύριος συγγραφέας:
Eskin, N. A. M.
Άλλοι συγγραφείς:
Townsend, Ronald Jefferson.
,
Henderson, H. M.
,
Townsend, R. J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Academic Press,
1971.
Θέματα:
Food
Biochemistry
Τρόφιμα
Βιοχημεία
Food
>
Biotechnology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Biochemistry/
ανά: Berg, Jeremy M. 1958-
Έκδοση: (2002)
Biochemistry /
ανά: Zubay, Geoffrey L.
Έκδοση: (1998)
Food biochemistry and food processing /
Έκδοση: (2006)
Biochemistry /
Έκδοση: (1972)
Genetically engineered foods : are they safé you decide /
ανά: Ticciati, Laura
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......