Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food preservation by moisture...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food preservation by moisture control : fundamentals and applications /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
International Symposium on the Properties of Water Universidad de las Americas)
Άλλοι συγγραφείς:
Barbosa-Canovas, Gustavo V.
,
Welti-Chanes, Jorge.
,
Welti-Chanes, Jorge
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Lancaster :
Technomic Pub. Co.,
c1995.
Θέματα:
Food
>
Preservation
>
Congresses.
Food
>
Water activity
>
Congresses.
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
>
Συνέδρια
Τρόφιμα
>
Δράση νερού
>
Συνέδρια
Food
>
Preservation
>
Congresses
Food
>
Water activity
>
Congresses
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
Physical principles of food preservation
ανά: Karel, Marcus
Έκδοση: (1975)
Advances in thermal and non-thermal food preservation/
Έκδοση: (2007)
Food irradiation : principles and applications /
Έκδοση: (2001)
Nonthermal preservation of foods
ανά: Barbosa Canovas, Gustavo V.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......