Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The nutrition handbook for foo...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The nutrition handbook for food processors /
Άλλοι συγγραφείς:
Henry, C.J.K.
,
Chapman, C.
,
Henry, C. J. K.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Boca Raton :
CRC Press,
c2002.
Θέματα:
Nutrition
>
Handbooks, manuals, etc.
Food industry and trade
>
Handbooks, manuals, etc.
Διατροφή
>
Εγχειρίδια
Nutrition
>
Handbooks, Manuals, etc
Food industry and trade
>
Handbooks, Manuals, etc
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of dairy foods and nutrition/
ανά: Miller, Gregory D.
Έκδοση: (1994)
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
Handbook of food engineering practice/
Έκδοση: (1997)
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (2007)
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......