Βελτιστοποίηση ενζυμικής σακχαροποίησης και ζύμωσης προξηραμένων διατροφικών απορριμμάτων για παραγωγή αιθανόλης 2ης γενιάς
Tη σημερινή εποχή κρίνεται αναγκαία η εύρεση τρόπων αξιοποίησης των απορριμάτων δεδομένης της συνεχόμενης αύξησής τους. Σκοπός, λοιπόν, της παρούσας διπλωματικής εργασίας ήταν η βελτιστοποίηση της ενζυμικής σακχαροποίησης και ζύμωσης προξηραμένων διατροφικών απορριμάτων, σε εργαστηριακή κλίμακα, προ...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I)
2018
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47864 |
