Σαραγάς, Κ., & Λοϊζίδου, Μ. (2018). Βελτιστοποίηση ενζυμικής σακχαροποίησης και ζύμωσης προξηραμένων διατροφικών απορριμμάτων για παραγωγή αιθανόλης 2ης γενιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I).
Παραπομπή Chicago StyleΣαραγάς, Κωνσταντίνος, and Μαρία Λοϊζίδου. Βελτιστοποίηση ενζυμικής σακχαροποίησης και ζύμωσης προξηραμένων διατροφικών απορριμμάτων για παραγωγή αιθανόλης 2ης γενιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I), 2018.
Παραπομπή MLAΣαραγάς, Κωνσταντίνος, and Μαρία Λοϊζίδου. Βελτιστοποίηση ενζυμικής σακχαροποίησης και ζύμωσης προξηραμένων διατροφικών απορριμμάτων για παραγωγή αιθανόλης 2ης γενιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I), 2018.