Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και εισαγωγή των προϊόντων εγκλεισμού σε γιαούρτι
Στην παρούσα διπλωματική εργασία εξετάστηκε ο εγκλεισμός των προβιοτικών μέσω δύο μεθόδων, της τεχνικής της εξώθησης και της τεχνικής της γαλακτωματοποίησης. Η αρχική ποσότητα των προβιοτικών βακτηρίων που εγκλείστηκε με κάθε τεχνική και μέσο εγκλεισμού ήταν σταθερή για όλα τα δείγματα και είχε συγκ...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2018
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47000 |
