Αλεξιάς, Κ., & Τζιά, Κ. (2018). Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και εισαγωγή των προϊόντων εγκλεισμού σε γιαούρτι. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΑλεξιάς, Κωνσταντίνος, and Κωνσταντίνα Τζιά. Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και εισαγωγή των προϊόντων εγκλεισμού σε γιαούρτι. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.
Παραπομπή MLAΑλεξιάς, Κωνσταντίνος, and Κωνσταντίνα Τζιά. Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και εισαγωγή των προϊόντων εγκλεισμού σε γιαούρτι. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.