Μελέτη εκχυλισμάτων και συστατικών του φυτού satureja thrymbra ως αντιοξειδωτικά πρόσθετα σε γαλακτώματα

Στη παρούσα διπλωματική εργασία μελετήθηκε ο εμπλουτισμός γαλακτωμάτων τύπου έλαιο σε νερό με φυσικά αντιοξειδωτικά και η προστασία τους από την οξείδωση. Για την παρασκευή των γαλακτωμάτων χρησιμοποιήθηκε ηλιέλαιο, που είναι από τα συνηθέστερα έλαια που χρησιμοποιούνται σε ευρέως καταναλισκόμενα γα...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Χρήστου, Μαρία, Christou, Maria
Άλλοι συγγραφείς: Ωραιοπούλου, Βασιλική
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46820