Αξιοποίηση του φυτού Satureja thymbra σε ενεργό συσκευασία τροφίμων

Στην παρούσα διπλωματική εργασία μελετήθηκε η ενεργός συσκευασία σε chips πατάτας με αντιοξειδωτική ουσία το εκχυλίσμα του αποξηραμένου φυτού Satureja Thymbra (θρούμπι) που απαντάται ευρέως στην Ελλάδα. Τα chips πατάτας τηγανίστηκαν σε φοινικέλαιο, έλαιο απαλαγμένο από αντιοξειδωτικά και έτσι ερευνή...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Βελλιοπούλου, Αγλαΐα, Velliopoulou, Aglaia
Άλλοι συγγραφείς: Ωραιοπούλου, Βασιλική
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46677