Έξυπνη συσκευασία για τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας ιχθυηρών: Κινητική μελέτη απόκρισης Χρονοθερμοκρασιακών Ολοκληρωτών (ΤΤΙ) και συσχέτιση με την ποιότητα και την παραγωγή ισταμίνης σε κέφαλο και τόνο
Η σωστή διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας είναι καθοριστική για την ποιότητα και ασφάλεια των ιχθυηρών σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση. Η θερμοκρασία είναι ο παράγοντας αυτός που επηρεάζει περισσότερο τις διάφορες αντιδράσεις αλλοίωσης που λαμβάνουν χώρα στο τρόφιμο και ο έλεγ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46784 |