Χρήση νέων εργαλείων για τη μέτρηση της απόκρισης και την κινητική μελέτη ενζυμικών ΤΤΙ και εφαρμογή τους στη διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας τόνου (Thunnus alalunga) στην ψυκτική αλυσίδα
Τα τρόφιμα αποτελούν πολύπλοκα συστήματα που υφίστανται μεταβολές, οι οποίες οδηγούν στην ποιοτική υποβάθμιση τους, ιδίως κατά τη διακίνηση τους στην ψυκτική αλυσίδα. Η ορθή τήρηση των συνιστώμενων ορίων θερμοκρασίας στην ψυκτική αλυσίδα αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ειδικά για ευαλλοίωτα τρόφιμα όπω...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2018
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/48352 |