Μελέτη και εφαρμογή ωσμωτικής διεργασίας για την παραγωγή καινοτόμου προϊόντος αφυδατωμένου λευκού τυριού με βέλτιστη οργανοληπτική ποιότητα και μακρά διατηρησιμότητα
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασία της συμβατικής ξήρανσης με αέρα σε τυρί Φέτα, και η εφαρμογή της για την παραγωγή ενός καινοτόμου προϊόντος αφυδατωμένου λευκού τυριού, με βέλτιστη οργανοληπτική ποιότητα και μακρά διατηρ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45588 |