Μελέτη και εφαρμογή ωσμωτικής διεργασίας για την παραγωγή καινοτόμου προϊόντος αφυδατωμένου λευκού τυριού με βέλτιστη οργανοληπτική ποιότητα και μακρά διατηρησιμότητα

Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασία της συμβατικής ξήρανσης με αέρα σε τυρί Φέτα, και η εφαρμογή της για την παραγωγή ενός καινοτόμου προϊόντος αφυδατωμένου λευκού τυριού, με βέλτιστη οργανοληπτική ποιότητα και μακρά διατηρ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κουμανδράκη, Χαρίκλεια, Koumandraki, Charikleia
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45588