Φαγητό και χώρος : η αισθητικοποίηση της ελληνικής κουζίνας
Αντικείμενο της παρούσας έρευνας είναι τα στάδια συγκρότησης της εθνικής ταυτότητας και συγκεκριμένα η διαδικασία αισθητικοποίησής της, μέσα από την ανάδειξη μεμονωμένων πολιτισμικών προϊόντων τα οποία καθίστανται εθνικά σύμβολα. Πιο αναλυτικά, εξετάζουμε την περίπτωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητ...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | masterThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
2016
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44577 |
