Φαγητό και χώρος : η αισθητικοποίηση της ελληνικής κουζίνας

Αντικείμενο της παρούσας έρευνας είναι τα στάδια συγκρότησης της εθνικής ταυτότητας και συγκεκριμένα η διαδικασία αισθητικοποίησής της, μέσα από την ανάδειξη μεμονωμένων πολιτισμικών προϊόντων τα οποία καθίστανται εθνικά σύμβολα. Πιο αναλυτικά, εξετάζουμε την περίπτωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Μαλλίρη, Μαργαρίτα, Malliri, Margarita
Άλλοι συγγραφείς: Μωραϊτης, Κωνσταντίνος
Μορφή: masterThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44577