Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και χρήση εγκλεισμένων προβιοτικών βακτηρίων στην παραγωγή γιαουρτιού
Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Τα πειράματα εκτελέστηκαν κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016. Σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας ήταν, αρχικά,...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/43821 |