Πετρόπουλος, Η., & Τζιά, Κ. (2016). Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και χρήση εγκλεισμένων προβιοτικών βακτηρίων στην παραγωγή γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Παραπομπή Chicago StyleΠετρόπουλος, Ηλίας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και χρήση εγκλεισμένων προβιοτικών βακτηρίων στην παραγωγή γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016.
Παραπομπή MLAΠετρόπουλος, Ηλίας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Εγκλεισμός προβιοτικών βακτηρίων και χρήση εγκλεισμένων προβιοτικών βακτηρίων στην παραγωγή γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.